Sümeg

2013.02.17. 15:39

Az erdőn kívül is van élet

Mennyei étkek, jó hangulat, röviden ennyi volt a II. Veszprém megyei erdész-vadászbál. De nem csak annyi volt!

Tremmer Tamás

A Veszprém megyei Vadászkamara több mint egy évtizeden keresztül rendezte meg a megyei vadászbálokat. Tavaly új időszámítás kezdődött az esemény életében, a szervezéshez a Bakonyerdő Zrt., és a HM Verga Zrt. is csatlakozott, így már megyei erdész-vadászbálként folytatódott a rendezvénysorozat.

Ráadásul olyan patinás helyszínen, mint a sümegi Hotel Kapitány. Az elmúlt év sikere után nem volt kétséges a folytatás, mondta Pap Gyula, kamarai elnök, aki szerint sikert közösen lehet elérni. Varga László, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója kiemelte, szerinte a tavalyi a szezon legjobb rendezvénye volt. Tengerdi Győző, a HM Verga Zrt. vezérigazgatója ugyancsak az összefogás erejére emlékeztetett. A második erdész-vadászbálon volt minden, mi szem-szájnak ingere. A mennyei étkek láttán összecsordult a nyál a szájban. A forró hangulatról Südi Iringó és csapat, a Show Girls gondoskodott. A talpalávalót a Change Show és Tánczenekar szolgáltatta. Az erdészek, vadászok megmutatták, nem csak az erdőben van élet, ropták is a táncot „ezerrel”. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!