Tapolca

2009.09.10. 02:27

Közösen elért eredmény - Pápán járt Vadai Ágnes HM-államtitkár

Pápa - A múlt héten Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője meghívására érkezett a városba Vadai Ágnes HM-államtitkár. Vendéglátó és vendége a helyi MSZP-irodán tartottak sajtótájékoztatót.

Nagy Imre

A Honvédelmi Minisztérium államtitkára kettős céllal érkezett Pápára. Egyrészt látogatást tervezett a nyugállományú katonák klubjába, másrészről az MSZP helyi szervezetével beszélgetett el a választásokra való felkészülés feladatairól. 

Látogatását azért is tartotta fontosnak, mert, mint elmondta, az ország egyik legnagyobb nemzetközi sikere Pápához, a NATO C-17-es projektjéhez kötődik. 

Ebben kiemelte a kormány, a helyi önkormányzat és a magyar honvédség példás összefogását és Gőgös Zoltán szerepét, aki tapasztalataival nyújtott segítséget a munkához. 

Vadai Ágnes
arról is tájékoztatást adott, hogy a választási bizottság legutóbbi ülésén döntés született a programkészítés folyamatáról és a részt vevő szervezetekről. 

A továbbiakról a kongresszus dönt. Az államtitkár asszony annak a meggyőződésének is hangot adott, hogy az elmúlt nyolc év infrastrukturális beruházásai hosszú távon is segítik az ország működését. 

Gőgös Zoltán a szaktárca legfontosabb feladatait, a város és a térség uniós pályázati eredményeit és a vidékfejlesztési program keretében megszületett legfrissebb döntéseket ismertette tájékoztatójában.

- Összességében - függetlenül a kampánytól - elmondható, hogy városfejlesztési kérdésekben egyetértett a város képviselő-testülete. 

Ezért kell közös sikernek tekintenünk a mintegy 2,2 milliárdos támogatási összeget - zárta a sajtótájékoztatót az FVM államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!