Tapolca

2015.02.23. 11:04

Huszti Szabolcs is segített

Tapolca – A labdarúgó Huszti Szabolcs mellett az MKB-MVM Veszprém KC sztárkézilabdázója is részt vett a városban rendezett jótékonysági akción. Több mint százezer forint jött össze.

Horváth Gábor

Huszti Szabolcs és Nagy László mezeire lehetett licitálni, emellett a február 6-i sportgálán is adományozhattak a résztvevők. Az összegyűlt összeget a 2010-ben alakult Tapolcai Sportakadémia SE fiatal atlétáinak támogatására fordítják. A klub mintegy 30 ifjú versenyzővel működik Bakler Zoltán irányítása alatt.

A hagyományos sportgálán kihelyezett urnában 36 ezer forint gyűlt össze, míg a mezek 50, illetve 51 ezer forint értékben találtak gazdákra.

A tapolcai származású Huszti Szabolcs értékes mezt ajánlott fel az árverésre
Fotó: Illés Zsófia

A jelenleg Kínában futballozó, korábbi válogatott Huszti Szabolcs a 2004-ben a brazilok elleni barátságos meccsen viselt dresszét ajánlotta fel. Érdekesség, hogy anno a Ferencvárosban és Németországban is profiskodó Huszti tapolcai származású. A dedikált mez 51 ezer forintért a Tempó Fradi Alapítványé lett.

Nagy László egy, a csapat összes tagja által aláírt MKB-MVM Veszprém-mezt ajánlott fel, az értékes relikvia 50 ezer forintért kelt el, Ferencsik István tette a legmagasabb ajánlatot az interneten lezajlott árverésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!