Tapolca

2015.04.10. 16:38

A nép hangját közvetítik

Tapolca - A Magyar Munkáspárt célja új, friss erőt vinni a Parlamentbe, a 21 éves Filemon Kristóf generációjáé a jövő.

Tóth B. Zsuzsa

Erről beszélt Thürmer Gyula pártelnök pénteki sajtótájékoztatóján.

- A munkáspárt nem milliomosok képviselőjét, hanem a dolgozókét szeretné látni a Parlamentben. A tapolcai kórházat meg lehet tartani, de többről van szó: a magyar egészségügyről. Negyven beteg jut egy ápolónőre, az orvosok elvándorolnak. A GDP tíz százalékát kellene költeni az egészségvédelemre, akkor kevesebbe kerülne a gyógyítás, több maradna az orvosoknak - mondta. Filemon Kristóf hozzátette, hogy kiművelt emberfőkre van szükség. A körzet középiskolái közül csak egy szerepel az ország száz legjobbja között, miközben felsőoktatási intézményre is szükség lenne.

Thürmer Gyula és Filemon Kristóf Tapolcán kampányolt  Fotó: Tóth B. Zsuzsa

- Az oktatásra ugyancsak a GDP tíz százalékát kellene költeni. Az ipar, a bányászat fejlesztése is elengedhetetlen ahhoz, hogy itthon tartsuk az embereket. Hiszen lassan az országban minden családnak van olyan tagja már, aki külföldön dolgozik. Biztos munkahely kell, olyan, amelyik megfizet és megbecsül. A Magyar Munkáspárt a nép hangját képes a Parlament elé vinni - mondta Filemon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!