Tapolca

2015.07.15. 14:32

Független jelöltekkel indulnak

Tapolca – A Magyar Szocialista Párt helyi szervezete bemutatta az augusztus 30-i időközi önkormányzati képviselő választáson induló két jelöltjét.

Tóth B. Zsuzsa

A 3-as számú körzetben Kránicz András, az 5-ös számúban pedig Sásdiné Verebélyi Margit Hajnal indul. Árvai Gábor elnök hangsúlyozta, hogy bár a városhoz egyébként szoros szálakkal kötődő jelöltek mindketten függetlenek, a párt érdekeit képviselik, felvállalva azokat. Mezriczky Beáta, a Liberális Párt Veszprém megyei elnöke örömét fejezte ki ennek kapcsán, Gőgös Zoltán, az MSZP megyei elnöke pedig úgy fogalamazott, hogy az országos vitáktól mentes választási kampányt remél. Mivel Rig Lajos nyerte az időközi országgyűlési választást áprilisban, a képviselő összeférhetetlenség miatt lemondott a körzetében. Dobó Zoltán polgármester ugyanakkor saját körzetében szintén lemondott egyéni mandátumáról, ezért írták ki az időközi választást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!