Tapolca

2016.03.06. 11:33

Agykontrollal lottóötöst - Hadházi és Bellus tanácsai a jó poénhoz

Tapolca - Hadházi-féle jó tanács: ha megtréfálunk valakit, akkor le ne maradjunk a poénról!

Tóth B. Zsuzsa

Mert az egész csak akkor az igazi, ha a látvány nem marad rejtve előttünk. Akkor sem, ha főtt tojásokat csempészünk a nyersek közé, és akkor sem, ha folpackot feszítünk a fajanszra a vécédeszka alá. Ezt és hasonló élményeit osztotta meg Hadházi László és Bellus István humorista közönségével a Tamási Áron Művelődési Központban szombaton este.

Hadházi László (balról) és Bellus István humorista hozta a formáját a tapolcai előadáson (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Hadházi beszélt arról is, hogy mihez kezdene, ha agykontroll segítségével megnyerné a lottón az ötöst. Mint mondta, ha megálmodjuk a számokat, tanácsos két szelvényt feladni, aztán az egyiket a családnak adni, a másikkal lelépni. Biztosra vette, hogy ő nem hiányozna a családnak, de a fellépésre sem jönne el. Megvenné az összes jegyet, Bellus meg csak nézne, mikor kijön a színpadra az üres nézőtér elé. A pénzért pedig nem villamossal, hanem télen-nyáron síbox-szal kell menni a bankba, aztán ügyelni rá, nehogy bekattanjon tőle az ember.

A Nekünk áll a László című esten kiderült az is, hogy ők nem vetik le a munkaruhát a napi nyolc órát követően. Egyiküknek sem kell a szomszédba menni, ha gyanútlan honfitársaikat megtréfálhatják hétköznapi helyzetekben. A közönség örömére egyébként, bár Hadházi jelentősen karcsúbb lett az utóbbi időben, a külső változás semmit nem vont le élvezeti értékéből, hozta rá jellemző stílusát, nem csalódtak a jegyet váltók.Az est műsorvezetője, Bellus István pedig kellőképpen bemelegítette a nevetőizmokat vidéki fellépéseken szerzett élményivel, Hadházihoz hasonlóan altesti poénokat sem nélkülöző módon. A fiatal közönség azonban vette a lapot, a prűdek ezúttal is otthon maradtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!