Tapolca

2017.03.10. 18:58

Különleges nőnapi meglepetés

A nőnapon a Tapolca VSE-Resolute kézilabda-utánpótláscsapata részt vehetett a Győri Audi ETO-DVSC NB I-es mérkőzésen a csapat mögött álló támogató alapítvány jóvoltából.

Tóth B. Zsuzsa

A Tapolcán működő NB II-es női kézilabda csapatnak 35 utánpótlás korú játékosa van, közülük 26-an tudtak részt venni a válogatott meccsén. A mérkőzésre az utazás is nagyon jó, csapatépítő hangulatban telt. A mérkőzésen pedig a lányok nagy szeretettel nézték példaképeiket,  köztük Görbicz Anita  válogatott játékost.

A tapolcai lányoknak heti három alkalmuk van edzeni, olyankor aktívan tölthetik szabad idejüket,  társas kapcsolatot építhetnek, amely érzésük szerint nagyon fontos a mai világban.

A felnőtt és a junior játékosok heti rendszerességgel versenyeznek az NB II Észak-nyugati csoportjában, az U11-es csapatuk pedig a Tóth László utánpótlás régió Alsóházában játszik, ahol a tabella második helyén áll jelenleg. Ezt az aktivitást szerette volna az alapítvány megköszönni a meglepetéssel és a szezon hátralévő részéhez erőt, valamint lendületet adni a kirándulással. A  visszajelzések pedig azt mutatják, hogy a lányok rendkívül jól érezték magukat, jól sikerült a különleges nőnapi meglepetés.

A tapolcai csapat továbbra is várja a kézilabdát szerető lányok jelentkezését. Az edzések nyitottak a Csermák József Rendezvénycsarnokban kedden és pénteken  bárki megtekintheti azokat. Aki pedig szeretné kipróbálni és kedvet érez az aktív sportoláshoz, szívesen lenne  egy jó csapat tagja, annak ott a helye a lányok között. Az alapítvány további programjaival ugyancsak  próbálja támogatni a lelkes kézis csapatot. Szeretnék hírét vinni  városuknak eztán is, ahova csak lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!