Tapolca

2015.04.12. 17:23

Jobbik: negatív kampány helyett pozitív programmal szólítottuk meg az embereket

A Jobbik szerint a tapolcai időközi választáson a párt az egyetlen politikai erő, amely gyűlöletkeltés, rágalmazás, negatív kampány helyett pozitív, a térség fejlődését szolgáló programmal szólította meg a voksolásra jogosultakat.

Az ellenzéki párt vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ha Fidesz korábban kiadott közleményében a "szélsőjobboldali agresszorok" alatt a Jobbik fiataljait érti, akkor a visszautasítják az "aljas rágalmakat". A Fidesz vasárnapi közleményében azt közölte: mivel más pártok aktivistái több alkalommal zaklatták a Fidesz önkénteseit, emellett plakátokat gyújtottak fel és rongáltak meg, feljelentést tesznek az ügyben. "Nem fogunk engedni a szélsőbaloldali és szélsőjobboldali agressziónak" - tette hozzá a kormánypárt.

A Jobbik szerint "a most is Tapolcán látott, hóna alatt gyanús mappákat hordozó Kubatov Gáborral és listázó csapatával ellentétben, akik ezekben a percekben is a választópolgárok zaklatásával vannak elfoglalva, a Jobbik az elmúlt huszonöt év egyetlen tiszta erejeként minden választás során, így most is betartja a szabályokat". 

Az ellenzéki párt egyben Rig Lajos jobbikos jelölt támogatására kérte a helyi választókat.

A választásról részletesen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!