Tapolca

2015.04.12. 10:43

Kampányharc a végsőkig

Tapolca - Időt és energiát nem kímélve az utolsó percig voksolásra bíztatják a szavazókat a pártok. A Naplóhoz szombaton kettő, vasárnap délelőtt pedig egy újabb meghívás is érkezett tapolcai sajtótájékoztatókra, még az urnazárás előtt.

Szám Dorottya

A jó idő közel ezer látogatót vonzott a mediterrán hangulatú tapolcai Malom-tóhoz. A kézműves sörök, a csigakrumpli, az üvegékszerek és a helyben kovácsolt kések mellé szórólapokat és a lufikat kaphatunk a tóparton ücsörgő pártaktivistáktól.

Borbély József képviselőjelölt a standja előtt szónokol a választóknak 
Fotó: Szám Dorottya

A főutcán Borbély József apostoli király, képviselő-jelölttel is találkozhatunk a kampánystandja előtt. Tőle harminc méterrel, a Szentháromság-szobor túloldalán a Jobbik aktivistái ácsorognak. Lufit tőlük és a tóparton kampányoló szépkorú LMP-s aktivistáktól is kaphatnak a gyerekek. A felnőtteknek szórólap, hűtőmágnes és toll jut. Akinek már elege van az egészből és nem fogad el semmit, az sem biztos, hogy kihúzhatja magát a kampány alól. Ugyanis az autók szélvédői is tele vannak röpcédulákkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!