Tés

2015.06.23. 16:54

Mulatság a magasban

Tés – Az MH Légierő Zenekar Veszprém és a Funthomas Band is élő koncertet adott a Kelet-Bakony legmagasabban fekvő településének idei falunapján.

Szabó Péter Dániel

Két napon át tartott a mulatság a kristálytiszta levegőjéről is híres bakonyi kistelepülésen, ahol az elmúlt hétvégén a  hangulatot Várpalota első számú bulizenekara, a Funthomas Banad alapozta meg.

A nyitónapi táncmulatság után aztán nem volt sok idő a regenerálódásra, hiszen az iskola nagytermében Svehlik László és művésztársai, Polcsik Enikő és Kisprumik Anita alkotásaiból nyílt kiállítás, a sportpálya mellett pedig főzőversenyre várták a vállalkozó kedvűeket.

A kultúrházban a Ramazuri Bábszínház adott műsort, de felléptek a falu és a térség művészeti csoportjai is. Koncertet adott a légierő zenekar, harci bemutatóval készültek a csókakői hunok, majd a napot az Ikarus zenekar utcabálja, valamint Sihell Ferry és Henna fellépése zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!