Városlőd

2015.11.12. 10:04

A nagyszülők szeretete - Köszöntötték a szépkorúakat Városlődön

Városlőd – Az idős emberek példamutatását, tapasztalataik átadását és segítő kéznyújtásukat köszönte meg Csekényi István polgármester a minap rendezett ünnepségen.

Penk Tímea

Fotó: Városlőd önkormányzata

Az önkormányzat vidám műsorral köszöntötte a szépkorúakat. A rendezvényen óvodások és iskolások szavaltak verset, és szívet melengetően hangsúlyozták a nagyszülők szeretetét. Fellépett a Viktória Táncegyüttes Csipet Csapat csoportja, az iskolai énekkar és a Heimatklang Dalkör. Páter Mihályné időstársai nevében megköszönte a tiszteletükre rendezett programok szervezőinek munkáját: Csekényi István, Ádám Renáta, József Annamária, Némethné Csajka Borbála, Pfeiferné Takács Hajnalka, Ádámné Grimmajer Tímea, Mayerné Szíjártó Adél, Magasházi János, Bauernhuber József, Schneiderné Weisz Marika, Keller Ferenc, Peidlné Windischmann Ildikó, valamint a képviselő-testület és az önkormányzat dolgozóinak, illetve a közmunkásoknak a közreműködését, továbbá a fellépők szereplését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!