Várpalota

2014.12.15. 20:38

Szünetel a melegvíz- és távhőszolgáltatás Várpalotán

Várpalota - Tízezer fogyasztó maradt meleg víz és fűtés nélkül Várpalotán, mert kilyukadt egy csővezeték. A szakemberek dolgoznak, hajnalban indíthatják újra a szolgáltatást.

Szabó Péter Dániel

Katona Csaba alpolgármester lapunknak elmondta: - mindenhol vannak haváriák, nálunk mos történt ilyen. - A probléma a zeneiskolánál történt, a Kossuth utca sarkánál, ahol az egyik főnyomócső lyukadt ki, mert régiek a csöveik. A családoknál nincs akkora probléma, a lakások nem hűlnek ki annyira, hogy az önkormányzatnak segítenie kellene nekik - mondta.

Horváth Tamás, a Várpalotai Közüzemi Kft. ügyvezető igazgatója lapunk érdeklődésére kiemelte: egy primer, nagy átmérőjű csővezetéken történt a lyukadás, az egész város fűtését le kellett állítani, ott, ahol ahol távfűtés van. Kollégái megkezdték  estefelé a helyreállítást, folyamatosan dolgoznak egész éjszaka is, várhatóan a reggeli órákban újra indulhat a fűtés-, és melegvíz szolgáltatás. A rendszer felújítását tervszerűen, folyamatosan végzik - közölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!