Várpalota

2015.11.05. 21:11

Várpalotai gyerekek Fatima és LL Junior klipjében

Várpalota - A Vision Hip-Hop Dance tánccsoport tehetségei is láthatóak Fatima és LL Junior legújabb videoklipjében, a várpalotai fiatalok az etyeki Korda Filmstúdióban vettek részt egy emlékezetes forgatáson.

Szabó Péter Dániel

A legendásnak is bátran nevezhető együttes, a Fekete Vonat két egykori tagja, Mohamed Fatima és a szólóban is igen sikeres LL Junior ismét egymásra talált a színpadon, közös munkájuk gyümölcseként pedig a közelmúltban jelent meg az Önmegvalósulás című dal. A slágergyanús szerzeményhez videoklip is készült, amelynek tánckoreográfiáját Gutyán Attila, a várpalotai tánccsoport vezetője készítette el.

Várpalotai gyerekek Fatima és LL Junior (középen) társaságában a forgatáson. Balról a negyedik Gutyán Attila táncos, a palotai csoport vezetője (Fotó: Vision Hip-Hop Dance)

A több mint nyolc esztendeje LL Junior háttértáncosaként is dolgozó fiatalember kapva kapott az alkalmon, s közbenjárásának köszönhetően tehetséges palotai táncosai is helyet kaptak az etyeki Korda Filmstúdióban forgatott zenés kisfilmben.

– Egy napsütéses, ám nagyon hideg szeptemberi napon forgattuk a videót Etyeken, ami önmagában is nagy élmény volt a fiataloknak. Az egész napos kemény munka eredményeként született meg a dal klipje is, amelyet október vége óta a zenetévékben és az interneten is meg lehet tekinteni, benne természetesen a várpalotai gyermekekkel – mondta el lapunknak Gutyán Attila.

A Vision Hip-Hop Dance vezetője hozzátette, a sikeres debütálás után a jövőben is várhatóak felkérések, azaz további klipekben is szerepelhetnek a várpalotai tánccsoport tehetségei, aki egyébként rendszeres fellépői jótékonysági gáláknak, különböző céges és városi rendezvényeknek. Legutóbb október végén a III. Veszprémi Folyosó Partin mutatkoztak be nagy sikerrel a várpalotai táncosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!