Várpalota

2017.01.30. 19:15

A rendőrség jó hírét erősítheti

Várpalota - Két rendőregyenruhát adományozott a Thury-várnak Pintér Sándor belügyminiszter, amelyek a lovagteremben látható viseletkiállítást gazdagítják majd a jövőben.

Szabó Péter Dániel

- Még tavaly ősszel járt Várpalotán Pintér Sándor belügyminiszter, aki megtekintette a Thury-várat is. Mivel a viseletkiállításon rendőr- egyenruhát nem látott, ezért úgy döntött: egy női és egy férfi társasági egyenruhát adományoz a várnak, amelyet a térség országgyűlési képviselőjeként adtam át Campanari-Talabér Márta polgármesternek.

Örömmel hoztam el az adományt, hiszen egy kiváló gyűjtemény gazdagodik tovább általa - mondta el lapunk kérdésére Kontrát Károly országgyűlési képviselő, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Campanari-Talabér Márta polgármester és Kontrát Károly országgyűlési képviselő a rendőrségi egyenruhák előtt Fotó: Szabó Péter Dániel

- Kedves gesztus ez Pintér Sándor belügyminiszter részéről, ami a rendőrség jó hírét is tovább erősítheti Várpalotán. Ahogy az is, hogy a közelmúltban kutyás rendőr állt szolgálatba a kapitányságon, amelynek különösen örültek a helyiek - tette hozzá az át-adáson Campanari-Talabér Márta polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!