Veszprém

2011.12.15. 08:14

Karácsonyi gála a Szilágyi iskola tanulóival

Veszprém - A Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola és AMI karácsonyi gálaműsort rendezett a Városi Művelődési Központban. Lengyel vendégeiket is köszöntötték.

Szabó Zsuzsanna

Az ünnepi műsor elején Halmay György iskolaigazgató köszöntötte a megjelenteket és az iskola lengyelországi vendégeit. Elmondta, az iskola lengyelmagyar testvérkapcsolatának köszönhetően a Szilágyi iskola labdarúgóit a nyáron látták vendégül külföldön, most pedig a tarnow-i Bem iskola tanulói látogattak el városunkba. A karácsonyi gálaműsoron a Lengyelországból érkezett diákok is felléptek. Ezt követően a Szilágyi iskola tanulói adták elő ünnepi műsoraikat. A második osztályosok német dalokat énekeltek és táncokat mutattak be, valamint Luca-napi hagyományokat elevenítettek fel, de nagy sikert aratott az óvodás apróságok vidám műsorszáma is. Felelevenítették  Szent Miklós püspök életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!