Veszprém

2013.09.04. 09:31

Bonis Bona a tanárainak

Átadták a "Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért" díjakat, azoknak a tanároknak, akik jelentős sikert értek el tehetséggondozásban.

Tremmer Tamás

A Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen adták át a Bonis Bona kitüntetést, amelyet olyan tanárok részére ítélnek oda, akik legalább öt éven keresztül kiemelkedő teljesítményt nyújtottak és jelentős sikereket értek el tehetséggondozásban, tanítványaik versenyfelkészítésben. A díjazottak közül heten a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara által működtetett Erdős Pál Matematikai Tehetséggondozó Iskola tanárai: dr. Pintér Ferenc, Ábrahám Gábor József, Bíró Bálint, Katz Sándor, Róka Sándor, Erdős Gábor, Kiss Sándor. A „Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért" díj a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli pedagógusok elismerésére ad lehetőséget. A díjat 2013 tavaszán a Nemzeti Tehetség Program keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma alapította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!