Veszprém

2014.02.06. 17:49

Egy újabb Gyurcsány korszak

Veszprém – A Fidesz Veszprém megye 2. számú választókerület szervezete közleményben reagált Scheiring Gábor, az Együtt-PM politikusa veszprémi sajtótájékoztatójára.

Balla Emőke

A vezető kormánypárt helyi szervezete úgy fogalmazott: a Gyurcsány-koalícióban ma ugyanazok vannak együtt, akik egyszer már tönkretették nemcsak az országot, de a családokat is. Az egész baloldalon nagy az egyetértés abban, ha hatalomra jutnának, ismét sorozatos megszorításokkal sújtanák a családokat. A Gyurcsány-koalíció eltörölné a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a kisgyermekes édesanyáktól elvenné a gyed-extrát, csökkentené a minimálbért és brutális adóemeléssel sújtaná a munkavállalókat. Magyarország ma végre jó úton halad és jobban teljesít.

A Fidesz folytatja a Veszprém megyei családokat is segítő rezsicsökkentést. A szocialistákkal ellentétben, akik a külföldi bankok érdekeit szolgálva hagyták elsorvadni a magyar takarékszövetkezeteket és lehunyták szemüket a visszaélések felett, a jelenlegi kormány talpra állítja és megújítja a takarékszövetkezeti rendszert is. A szocialisták a kormányzásuk alatt tudatosan gyengítették a magyar tulajdonú pénzpiaci rendszert, 2007 óta folyamatosan csökkentették aktivitásukat, hogy a külföldi hitelintézetek teret nyerhessenek. Ma a megerősített takarékszövetkezeti rendszer biztonságot és jobb szolgáltatásokat képes nyújtani a betétesek és a tulajdonosok számára. A Veszprém megyei családok nem kérnek többet a Gyurcsány-koalíció veszélyes politikájukból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!