Veszprém

2014.06.18. 19:29

Harmincöt éves az Őszirózsa Nyugdíjasklub

Nagyvázsony – Az Őszirózsa Nyugdíjasklub fennállásának 35 évfordulóján tartott ünnepségen Vigh-Krupla Orsolya polgármester és Henn János alpolgármester a település elismerő emléklapját, valamint egy díszes krónikát adtak át a közösség vezetőjének, Tál Zoltánnénak.

Varga Domokos Péter

Az eseményről Stefanovitsné Sipos Mária, az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér vezetője tájékoztatta lapunkat. Megtudtuk tőle, a rendezvényen Vigh-Krupla Orsolya polgármester köszöntötte a több mint három évtizede fennálló közösséget.

Vigh-Krupla Orsolya polgármester és Henn János alpolgármester a település elismerő emléklapját, valamint egy díszes krónikát adtak át a klub vezetőjének, Tál Zoltánnénak (Fotó: Henn Zsolt)

A Nyugdíjasklubok és Idősek Életet az Éveknek Megyei Szövetsége elnökhelyettese, Takács József méltatta a klub tevékenységét, és átadta a szövetség okleveleit. A település gyermekintézményei zenés, verses, táncos összeállítást mutattak be. A résztvevők sztárvendéget is köszönthettek: Szeles Józsefnek, a Petőfi Színház művészének operett összeállítása óriási sikert aratott.

Minden korábbi klubvezető – Noszlopi Jánosné, Strenner Zoltánné, Kovács Tünde, Somogyi Imréné, Vörös Lajosné – elismerésben részesült. A születésnapi ajándékok sorát egy kézzel készített életfa és egy saját weboldal zárta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!