Veszprém

2014.09.03. 15:20

Szeptemberben is tart a felújítás a Botevben

Felújítások zajlottak nyáron a Hriszto Botev Általános Iskolában. Az átépítésekben az elsősök fogadásához szükséges új tantermek voltak az elsődlegesek.

Heffler Péter

A tanévkezdés kapcsán hívta fel figyelmünket egyik olvasónk a Hriszto Botev Általános Iskola főbejáratánál lévő lépcső hiányosságaira, mely véleménye szerint alaposan belerondít az épület összképébe. A közelben lakó Bosnyák Béla, akinek mindhárom unokája az intézmény tanulója, szomorúan vette tudomásul, hogy a feljáró állapotával senki nem törődik.

Még szeptemberben sor kerülhet a lépcsők felújítására (Fotó: Heffler Péter)

Megkeresésünkre a Botev iskola igazgatója, Róka József elmondta, a lépcső őszi javítása folytatása lesz a nyáron elvégzett nagyszabású felújítási munkálatoknak, melynek keretein belül három új tanterem épült, illetve még folyamatban van egy korszerű informatikai hálózat kiépítése és az étkezde szigetelése is. A VKSZ Zrt-től Tóth Gábor intézményfenntartási igazgatóhelyettes arról adott tájékoztatást, hogy jelentős erőfeszítéseket téve, elsősorban a megnövekedett számú elsősök fogadására alkalmas osztálytermek kialakítására fókuszált a város és az iskola. Emellett a VKSZ Zrt. festést, meleg burkolásokat, villamos átszerelést, világításszerelést és a c épület teljes vízvezeték szerelését végezte el. A lépcső szeptemberre maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!