Veszprém

2015.02.11. 18:13

Bősze Ferenc a hallgatag tömeget szólítaná meg

Veszprém – Az a szúnyogcsípés szeretnék lenni a parlamentben, amely Szókratész szerepe volt a görög demokráciában - fogalmazott Bősze Ferenc képviselőjelölt.

Szám Dorottya

Nem tud többet ígérni egy független jelölt valótlanságok állítása nélkül. A férfiember a szaváról ismerszik meg, ígérni könnyű, betartani nehéz. Ha olyat ígérek, mint a szúnyogcsípés, azt biztosan be tudom tartani – fogalmazott a jogász végzettségű Bősze Ferenc a sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy a függetlenségének okán távol áll tőle a pártérdekek szolgálata.

– Február 22-én a választópolgároknak lehetőségük nyílik arra, hogy ne pártokról, hanem személyekről, karizmáról, letett névjegyről és elvégzett munkáról döntsenek – fogalmazott. Számára a megszólítandó tömeg az a 31 ezer fős hallgatag többség, amely nem vett részt tavaly októberben a veszprémi polgármester-választáson. Ízetlen tréfának tartja, hogy ismeretlenek 800 plakátját rongálták meg a felismerhetetlenségig egy éjszaka alatt. A szabálysértést követően rengeteg szolidaritásból írt levelet kapott – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!