Veszprém

2015.02.18. 10:55

Horváth Lajos: Mesterembert az Országgyűlésbe!

Veszprém – Ha elege van az elmúlt huszonöt év korrupt politikusaiból, válasszon inkább egy mesterembert – hangzott el Horváth Lajos sajtótájékoztatóján.

Szám Dorottya

A veszprémi időközi választás független képviselő-jelöltje elmondta, hogy tősgyökeres veszprémiként úgy érzi, a tavalyi polgármester választás után ismét meg kell méretnie magát. Személyes érintettsége okán is indul a választáson: mindkét fia külföldön telepedett le, így a családjuk is egyike a kivándorlás miatt egyre szaporodó csonka magyar családoknak. A kihalás szélére sodródott nyugat-európai népek nem elégedtek meg azzal, hogy a saját hazánkban rabszolgát csináltak belőlünk, a jövőnket is elveszik a jól képzett fiaink elvándorlásával. Ilyen körülmények mellett ki fog Magyarországon nyugdíjjárulékot fizetni? – tette fel kérdést. A gyermekvállalás támogatása, a GYED extra, és más hasonló látszatintézkedések helyett munkahelyteremtésre lenne szükség. Európai munkáért európai bérekért dolgozzunk. Hozzátette: az elmúlt huszonöt év során az egyetemi padokból kikerült politikusaink kollégistatársaikkal, osztálytársaikkal együtt üveggyöngyökért árusították ki az országot és a jövőnket. Itt az ideje, hogy egy alázatos mesterember üljön a parlament padsoraiban, aki becsülettel végzi a munkáját.

A tervezett uszodaépítéssel kapcsolatban felszólította a városvezetést: nem uszodára, hanem strandra lenne szüksége a városnak, amely családi és közösségi programot, élményt nyújt a veszprémieknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!