Veszprém

2015.03.11. 12:10

Megnyitják a turisztikai szezont

Veszprém – Már nagyban készülnek a turisztikai szakemberek a Turisztikai Szezonnyitó rendezvényre. Áprilisban titkos helyek megnyitásával, pincér futóversennyel, ingyenes gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket. Ülésezett a Veszprémi Turisztikai Egyesület

Prevics Éva

A szervezet pozitív mérleggel zárta a tavalyi évet-derült ki a legutóbbi közgyűlésen.

Döntöttek arról, hogy felveszik a tagok közé a Veszprémi Programiroda Kft-t, majd Neubauer Sándorné elnök ismertette a 2014.év tevékenységét, eredményeit és vázolta az idei terveket. Elmondta, hogy folytatódik a munka a Zongora Veszprémnek közadakozási akció sikeréért, legközelebb április 8-án, a Hangvillában ›Dohnányi a zongoráért‹ címmel szerveznek jótékonysági koncertet. Az eseményről Molnár Péter, a Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola vezetője beszélt.

Bemutatkozott az Auer Lipót Hegedűfesztivál projektmenedzsere, Őri Beáta is, aki tájékoztatta az egyesületi tagokat a rendezvénysorozat időpontjáról és az együttműködés lehetőségeiről. A fesztivált első ízben augusztus első hetében rendezik meg számos veszprémi helyszínen.

Szabó Renáta, a Tourinform Veszprém irodavezetője a tagok együttműködését kérte a Turisztikai Szezonnyitó megszervezésében. A tavalyi sikeres rendezvényt követően idén az április 24-25-i hétvégén ismét izgalmas, színes programokkal, rendhagyó idegenvezetéssel, nyitott műteremmel, a titkos helyek megnyitásával, pincér futóversennyel, ingyenes gyerekprogramokkal és számos kedvezménnyel várják a városlakókat és a turistákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!