Veszprém

2015.07.26. 17:55

Felkészültek a szombati viharra az állatkertben

Az elmúlt napokban tapasztalt hőség ugyan nem kedvezett a szabadtéri programoknak, mégis sokan ellátogattak a Veszprémi Állatkertbe - nyilatkozta a Naplónak Török László, ügyvezető igazgató.

Szám Dorottya

- Az állatkertészek és a gondozók mindent megtettek az állatok egészségéért annak érdekében, hogy elviselhetővé tegyék számukra a hőséget. A látogatók kényelméről is gondoskodtunk. Három párásító ventilátor működik az állatkert területén a vendégek örömére - tudtuk meg Török Lászlótól, aki hozzátette, hogy a szombati vihart pontosan jelezték az időjósok, a hőséget elűző heves széllökésekre és zivatarra időben, megfelelően fel tudtak készülni.

Divatba jött a frakk viselése a Veszprémi Állatkertben

A rekkenő hőségben különleges gondoskodást igényelnek az állatkert kedvencei
Fotók: Veszprémi Állatkert

Arra a kérdésre, hogy milyen látnivalókkal várják a látogatókat a nyáron, azt a választ kaptuk, hogy a fókák, pingvinek, elefántok, zsiráfok, orrszarvúak, csimpánzok egy olyan attrakciót nyújtanak, melyhez hasonlót a környéken, a régióban nem találunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!