Veszprém

2016.01.07. 15:27

A postai dolgozók nehéz feladata

Veszprém - Az ilyen horderejű változásoknál nagyobb körültekintésre van szükség, amit a kormány az államosítás lázában elmulasztott, mondta Somfai Attila a földgázszolgáltató-váltás kapcsán.

Balla Emőke

Az elmúlt évek jogszabályváltozásai ellehetetlenítették, veszteségessé tették a lakossági és a kisfogyasztói ügyfélkör földgázellátását. A vállalatok helyébe az Első Nemzeti Közműszolgáltató néven beharangozott Főgáz lépett mint állami közműszolgáltató. Az, hogy a szolgáltatóváltás mivel jár, a Veszprém megyei lakosok megtapasztalhatták. A régi és az új szolgáltató két külön ügyfélszolgálattal áll a fogyasztók rendelkezésére, közölte az LMP Veszprém megyei elnökségének tagja.

Somfai Attila hozzátette: a közműszolgáltatóknak kötelező járásonként, a járási székhelyeken ügyfélszolgálati irodát működtetni. Veszprémben megnyílt az iroda, információk szerint a megyében viszont több járási székhelyen ez nem történt meg. Helyette a helyi postákon működtetnek ügyfélszolgálati pontokat, ahol a lakossági gázfogyasztók ügyeit kell intézni. A postai dolgozókat rendkívül nehéz feladat elé állították, aminek a következő hónapokban súlyos elégedetlenség lehet a következménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!