Veszprém

2016.01.12. 17:48

Kölcsönös bemutatkozás

Veszprém – Minden hónapban ismert embereket lát vendégül a Cholnoky Nyugdíjas Klub, tavaly mások mellett Porga Gyula polgármester, Némedi Lajos alpolgármester, a városrész képviselői, valamint dietetikus és szívgyógyász is előadást tartott.

Marton Attila

A keddi foglalkozáson Németh F. Bernadettet, a Napló főszerkesztőjét látták vendégül, aki a Naplót kiadó Pannon Lapok Társasága sokrétű tevékenységéről, a napilap munkájáról és saját újságírói-szerkesztői pályájáról is beszélt a több mint hetven tagot számláló klub összejövetelén, amely a klub hagyományainak megfelelően közös énekkel és tornával kezdődött.

A megyeszékhely egyik legaktívabb idősegyesülete az 1991-ben alapított Cholnoky Nyugdíjas Klub: saját néptánccsoporttal és énekkarral rendelkeznek, rendszeresen fellépnek megyei és országos rendezvényeken is. A csoport egyedülálló önfejlesztő programokat indított az elmúlt években: a tagok úszásoktatáson, németnyelv-tanfolyamon és informatikai képzésen is részt vehettek, mondta Pájerné Pichler Edit, a klub elnöke. A heti foglalkozások mellett kulturális eseményekre, így hangversenyre és színházba is járnak, évente több kirándulást is szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!