Veszprém

2016.04.06. 18:50

Jobban van a kismama, akinek műtét után törlőkendőt hagytak a hasában

Veszprém - Ha minden jól megy, hazamehet a kismama - ezt Rácz Jenő, a veszprémi kórház főigazgatója közölte szerdán reggel, miután előző nap arról írtunk, hogy belázasodott az asszony, akinek hasában császármetszéskor törlőkendőt hagytak, ezért újra meg kellett műteni. Az újabb műtét után felment a láza, erről panaszt tett Skerlecz Ferenc, az asszony férje a főigazgatónál.

Kovács Erika

A főigazgató közölte, az asszony férjének április 5-én írt panaszával kapcsolatban megkereste a szülészeti osztály vezetőjét, aki arról tájékoztatta, hogy az asszony állapota a vizsgálatok alapján egyértelműen megnyugtató, gyulladás nincs a szervezetében. Kontrollvizsgálat egy hét múlva lesz nála. A betegnél az esti órákban a negatív laboreredmények ellenére hőemelkedés jelentkezett – ez minden gyógyszer és kezelés nélkül visszamérve nem ismétlődött, magától rendeződött, ezért történt a CT-vizsgálat.

Rácz Jenő az osztály vezetőjének tájékoztatójából kiemelte továbbá, a beteg bentléte alatt az osztálytól minden segítséget megkapott, kétágyas kórteremben fekszik egyedül, és korlátlanul, a család bármelyik tagja bármeddig látogathatja, azt is biztosították számára, hogy gyermekét behozhassák a kórterembe. Amennyiben váratlan fordulat nem történik, a kismama hazamehet.

Rácz Jenő kiemelte, a családnak postázza a második műtét körülményeit részletező tájékoztatást, mert Skerlecz Ferenc az eset körülményeiről vizsgálatot kért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!