Veszprém

2016.06.30. 18:35

Saját utat járnak - A Hollywoodoo jubileumot ünnepel

Veszprém - A nyár a fesztiválokról szól, mint a legtöbb zenekar, a Hollywoodoo számára is. Trócsányi Gergőt, az együttes frontemberét a 4. Veszprémi sörfesztiválon kérdeztük a szezonról és a tervekről.

Kutasi Zsófia

Gergő elárulta, az utóbbi időben a tagok elfoglaltak voltak, azonban készülnek az új dalok az új lemezhez, javában tartanak a műhelymunkák, emellett természetesen a fellépések sem maradhatnak el.

- A szokásos köreinket megfutjuk idén is, az örvényesi buli augusztus 6-án lesz - mondta Gergő. A 2016-17-es év fordulóján ünnepli a zenekar húszéves fennállását, ehhez kapcsolódva jövő évben jubileumi koncertsorozattal lép fel a Hollywoodoo, többek között Budapesten és Veszprémben. Ennek az indító bulija lesz az örvényesi koncert.

Az új dalokról Gergő elmondta, folytatják a hollywoodoos hagyományokat: - Nem lépünk ki a saját komfortzónánkból, egyszerűen jó dalokat szeretnénk írni jó dallamokkal, jó szövegekkel. Méltóak szeretnénk maradni ahhoz a munkássághoz, amit ez a húsz év meghatározott.

Gergő szerint a kísérletezés mindig jellemezte a zenekart, a trendeknek azonban nem akartak megfelelni. A tagok közül mindenkinek más az ízlése, a közös halmazból alakult ki a zenekar stílusa.

Nem lépünk ki a komfortzónánkból, jó dalokat szeretnénk írni - mondta Trócsányi Gergő Fotó: Penovác Károly

- Az évek során mindig visszakaptuk, hogy na, ez olyan jó hollywoodoos lett . Ez egy lendületes, dallamos rockzene, ami az átlag rockmuzsikánál talán elgondolkodtatóbb, mesélősebb - mondta a frontember.

A sörfesztiválon immár állandó fellépőnek számítanak, végigkövették a rendezvény alakulását a kezdetektől. Szívesen járnak haza, mindig jó hangulatú koncerteket adnak.

Gergő a magánéletben szeret utazni, kirándulni, azonban idén a babavárás került az első helyre. Beszélgetésünket követően nem sokkal megszületett Gergő kislánya, Anna.

Gergő nem kifejezetten focirajongó, kedvenc sportja a vízilabda, azonban a nagy világversenyeket figyelemmel követi, az Eb-s magyar meccseket is megnézte. Megszállott amatőr gombász, az idei csapadékos év kifejezetten kedvez a hobbijának. Általában bejárja a környéket, de a gombászás kedvéért elutazik akár az Őrségbe, a Mátrába is.

Címkék#Hollywoodoo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!