Veszprém

2016.07.06. 15:01

Köztisztviselők napja: idén Tolner Zsuzsanna kapta a Véghely-díjat

Veszprém - Az idei köztisztviselők napi rendezvényen Tolner Zsuzsanna vehette át a Véghely-díjat.

Balla Emőke

A 2000-ben alapított Véghely-díjat a város évente egyszer adományozza a polgármesteri hivatalban dolgozó köztisztviselőnek. A díjjal a város a köz szolgálatában végzett kiemelkedő és példaértékű munkát ismeri el. A kitüntetési javaslatot a polgármester, alpolgármesterek és jegyző által alkotott munkacsoport fogalmazza meg és terjeszti a közgyűlés elé.

A képviselő-testület májusi közgyűlésén döntött arról, hogy díjjal jutalmazza Tolner Zsuzsannának, az ügyfélszolgálati és iktatócsoport ügyviteli alkalmazottjának több mint három évtizedes, áldozatos köztisztviselői munkáját.

Porga Gyula, a díjazott Tolner Zsuzsanna és Mohos Gábor
Fotó: Veszprémi Polgármesteri Hivatal

Tolner Zsuzsanna 1981 óta a hivatal oszlopos tagja. Munkáját a lelkiismeretesség, odafigyelés és precizitás jellem-zi. Felelősséget érez és vállal az egész csoport tevékenységéért. Megbízható, szerény, udvarias, segítőkész kolléga, jó kedélyű, pozitív személyiség, igazi közösségi ember.

A köztisztviselők napján a Véghely-díjat Porga Gyula polgármester és Mohos Gábor jegyző adta át Tolner Zsuzsannának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!