Veszprém

2016.11.29. 18:55

Ganxsta Zolee,a jövőbe látó

Budapest, Veszprém - Új szerepben látható a rapper fenegyerek. Ganxsta Zolee az ExperiDance-szel társult, hogy Nostradamus, a zseniális reneszánsz tudós és látnok bőrébe bújhasson.

PLT-rendezvény

Az ExperiDance tánctársulat merész lépésre szánta el magát: sok év után újra egy önfeledten bolondozós alkotást állít színpadra. A Nostradamus - Világok vándora igazi játék az érzékekkel: az ExperiDance-repertoár leglátványosabb koreográfiáit csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá váljon országokon és korokon át. A világ körüli út hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxsta Zolee zenész-színész. A történet szerint Döglégy Zolee mint Nostradamus egy időutazós világ körüli útra viszi csalfa feleségét, hogy megmutassa neki: lám, minden jóslata valóra vált. Ki ne szeretne a jövőbe látni? Ezzel a szereppel ez a vágyam is teljesült - meséli Zolee. Nostradamus feleségét Rimár Izabella, az ExperiDance táncművésze alakítja.

December 16-án a Veszprém Arénában is bemutatják az ExperiDance Nostradamus produkcióját. Jegyek kaphatók ügyfélszolgálati irodáinkban (Veszprém, Ajka, Pápa, Tapolca, Székesfehérvár) megyekártyával 2990 forintért, illetve a TEX hálózatán keresztül is, 4200 forintért.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!