Veszprém

2015.02.22. 09:46

Gerstmár Ferenc szavazott

Gerstmár Ferenc, az LMP képviselőjelöltje feleségével érkezett szavazni, reggel fél tízkor a Deák Ferenc Általános Iskolában kialakított 46-os szavazókörben adták le voksukat.

Balla Emőke

Gerstmár Ferenc elmondta, küzdelmes kampányidőszakon vannak túl. Minél több emberhez szerették volna eljuttatni üzenetüket, ezért voltak kint folyamatosan a közterületeken, jártak házról házra, ajtóról ajtóra, kopogtattak.

Gerstmár Ferenc az LMP jelöltje is leadta szavazatát (Fotó: Penovác Károly)

- Az egyik legfontosabb üzenetünk, hogy nemcsak a szupergazdagok jelöltje közül lehet választani, hanem van jó választás, amelyik után olyan képviselő jut be az országgyűlésbe, aki az itt élőket képviseli. Szeretnénk meghaladni a fekete-fehér, a Gyurcsány-Orbán logikát. Ezért dolgoztunk és azért, hogy minél több embert vonjunk be  a közös ügyek intézésébe, az országos ügyek intézésébe. Beszéltünk a programunkról, amely az oktatásfejlesztésre, kisvállalkozók, kis gazdálkodók támogatására épül. Beszéltünk arról, hogy szeretnénk megszüntetni a kivételezést és végre azoknak kedvezni, akik mindennapi munkájukkal szeretnének egyről a kettőre jutni. Elmondtuk, hogy Magyarországot nem elszigetelni kell, hanem leszigetelni, hatékony felújítási programot kell elindítani. Sokat beszéltünk a bérlakás programunkról, ami a magyarországi lakhatási válságot megoldaná.

A választási hírekről itt olvashat részletesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!