Veszprém

2014.10.12. 15:25

Navracsics Tibor lányával szavazott

Navracsics Tibor veszprémi országgyűlési képviselő Adél lányával együtt délután négy órakor szavazott Veszprémben, a Bárczi Gusztáv Általános Iskolában.

Balla Emőke

- A mostani választással fejeződik be a magyar politika teljes megújulása, hiszen áprilisban az országgyűlési képviselőkről döntöttünk, májusban arról, kik képviselnek bennünket az Európai Unióban, ma pedig a helyi közösségek képviselőtestületeiről és polgármestereiről. Most egy olyan időszak kezdődik Magyarország életében, amikor hosszú ideig nem lesz választás, nem lesz változás. Abban bízom, ahogyan az április országgyűlési és májusi európai uniós választáson a választópolgárok megújították a mi megbízatásunkat, helyi szinten is - mind a polgármesterek, mind a képviselőtestületek tekintetében - a Fidesz-KDNP jelöltjei szerepelnek jól. Az elmúlt időszak számos bizonyítékát adta, hogy jó kezekben vannak a városok és települések a mi polgármestereink és képviselőtestületeink kezében, okosan gazdálkodunk a választópolgárok bizalmával és éltünk a lehetőségekkel.

Navracsics Tibor Veszprémben voksolt (Fotó: Nagy Lajos)

Veszprémmel kapcsolatos várokozásaival kapcsolatban Navracsics Tibor elmondta: az elmúlt négy év az 1990 óta eltelt időszaknak az a része, amikor a legtöbb fejlődés történt Veszprémben, jó polgármesterrel, akinek jövőképe van, tudja, milyen irányban kell mozdítani a várost, hogyan kell megszerezni hozzá a támogatást. Stabil képviselőtestület segítette a polgármestert a munkájában, a veszprémi polgárok hétköznapi életét. Abban bízom, hogy a választópolgárok megújítják a négy évvel ezelőtt köttetett szerződést és azokra szavaznak, akik valóban Veszprém érdekét szolgálják, nemcsak szavakban, de tettekben is a város fejlődését szolgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!