Zánka

2016.07.10. 19:05

Romeók és Giuliák - Tizedik találkozójukat tartották a márka szerelmesei

Zánka - Idén ismét új helyszínre költözött az AlfaCity, most a zánkai üdülőközpontban tartották születésnapjukat, ahol bemutatták az Alfák új reménységét, a Giuliát.

Kekk Sára

Két év Esztergom, öt év Monostori Erőd és két év Balatonfüred, több mint 6000 Alfa Romeo és harmincezer vendég után új helyszínt kerestek a szervezők a jubileumi AlfaCitynek. Nem akarták elhagyni a Balatont, de nagyobb és több programlehetőséget kínáló helyszínt kerestek közösségi programjuknak. Ezért választották a tizedik esemény helyszínéül Zánkát.

Nemcsak az utasteret, hanem a motorházat is átnézhették az érdeklődők a legújabb modellen Fotó: Kekk Sára

Az egykori úttörőtábor területén idén 1200 csodás autó gyűlt össze, ahol az Alfa-barátok mellett nem sok idő maradt az unalomra sem. A gyerekeknek különböző játékokkal, az autómániásoknak számos bemutatóval készültek a szervezők, amelyek közül a legvártabb program az Alfa Romeo újdonságának, a Giuliának látványos show keretében tartott bemutatója volt.

Emellett persze a márka összes új modelljét, illetve a konszern egyéb autóit is megtekinthették az érdeklődők. Az estét pedig az Irie Maffia koncertje tette még élvezhetőbbé.

Címkék#zánka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!