Zirc

2014.10.12. 10:59

Fontosnak tartják a szavazást Zircen

Zircen a megkérdezettek közül többen is fontosnak tartják a szavazást

Kutasi Zsófia

Fotó: Kutasi Zsófia

A zirci műtősnő Németh Mária szavazott, és fontosnak tartja, hogy mindig részt vegyen a szavazásokon. Szeretné, hogy a jövőben több családi program lenne a városban. Kisgyermekes anyukaként örülne, ha télen is tartalmas programokon vehetne részt. Az oktatás területét kiemeltnek tartja, és mint mondta, jó lenne, ha az általános iskolások számára több sport lehetőség adódna. Szerinte több játszótérre is szükség van. Az egészségügy terén számítana, ha bővülne az ellátás, és ha nem Veszprémbe kellene menni szakrendelésekre.

Fotó: Kutasi Zsófia

A huszonegy éves Fekete Dávid és a tizennyolc éves Szanyi-Kállai Péter nem megy szavazni. Elmondták, nem érdekli őket a szavazás, és nem bíznak egyik pártban sem. Úgy véli, csak ígéretek vannak, de Magyarország helyzete nem lesz jobb. Ha bizonyítékot látnának arra, hogy javul a helyzet, akkor szavaznának, de eddig csak negatívumokat tapasztaltak.

Fotó: Kutasi Zsófia

A csetényi Györgyné Takács Zsuzsanna mindig elmegy szavazni. Fontosnak tartja, hogy eldönthessék az emberek, hogy ki legyen a polgármester, és kik legyenek a képviselők. Csetény helyzetével eddig nagyon elégedett, mint mondta, nem voltak gondok, és az anyagi helyzet is stabil volt. Sajnálja, hogy az eddigi polgármester nem indult a választásokon. Bízik abban, hogy a község helyzete jó lesz, és sor kerül az utak fejlesztésére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!