Ajka

2014.11.10. 08:48

A legjobbak között az aerobik versenyzők

Ajka - Az ország legjobb hat csapata közé jutott be a Forma Fitt SE az Aerobik Magyar Kupa döntőjében.

Tisler Anna

 

A november kilencedikén Budapesten tartott döntőt a Magyar Tornaszövetség Aerobik szakága szervezte. Mint Krütznerné Vida Veronika edzőtől megtudtuk, a basic aerobik kategória negyedik korcsoport triója,  Ignácz Lara, Poscher Panna, Szlotta Dorottya, negyedik lett. A második korcsoportos Kéthely Loretta, Kocsor Bori, Novák Lea az ötödik helyen végzett.

A basic aerobik kategória második korosztályosa, Jánosi Lili, Kéthely Loretta, Kocsor Bori, Novák Lea, szintén ötödikként végzett. A basic aerobik női egyéniben Jánosi Lili hatodik lett. A sportaerobik kategória második korcsoportos triója, Kéthely Laura, Kocsor Nóra, Serfőző Liza, ötödik, a challenge aerobik csapat, Barbalics Léna, Cosentino Miriam, Katona Blanka, Králik Míra, Németh Nelli, Novák Lara hatodik lett pontszámai alapján.. A challenge aerobik kategóriában induló Lecsek Vanessza, Németh Liliána, Pál Boglárka, Poscher Bálint az ötödik helyezést szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!