Ajka

2015.03.15. 19:56

Belvárosi találkozások

Ajka - Schiffer András, az LMP frakcióvezető-társelnöke és Sallee Barbara országgyűlési képviselőjelölt a sétálóutcán beszélgetett helyi emberekkel szombaton.

Penk Tímea

A frakcióvezető elmondta, hogy Sallee Barbara Hegymagas polgármestere volt az előző ciklusban.

- Igazi helyi, ismeri a nehezen boldoguló családok életét, hitelesen tud fellépni a parlamentben a dolgozói szegénység megszüntetése és a természeti örökségek védelme érdekében - mondta Schiffer András, majd hozzátette, hogy mindenki jó lelkiismerettel szavazhat Sallee Barbarára, akinek elege van abból, amit a Fidesz-KDNP az elmúlt időszakban tett, és nem kér azokból, akik már leszerepeltek, és akik lelkén környezetpusztítás szárad.

A képviselőjelölt nem tagja az LMP-nek, de helyi szinten képviseli az párt által megfogalmazott értékeket.

- A munkahelyteremtés és elvándorlás helyben történő megakadályozása a fő célom, amit több lábon kell megvalósítani. Én a helyi ügyeket karolom fel, a táj- és természetvédelmet, a gazdaságfejlesztést, a turizmust, az aprófalvak képviseletét, az országos politika pedig a munkahelyteremtést, a dolgozói szegénység felszámolását és a szociális ügyek felkarolását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!