Állatvilág

2013.02.13. 14:09

Fogadj örökbe!

A veszprémi Állatvédő Egyesület befogadható kutyusai, cicái.

veol.hu

1. Rengeteg kölyök vár gazdára! - Keverék kölykök, kanok és szukák vegyesen, közepes felnőtt méretet valószínűsítünk
A képen látható kiskutyákat a veszprémi Állatkert előtt hagyták egy dobozban. Egyelőre hely hiányában a gyepmesteri telepen vannak, de már beadattuk első védőoltásukat és féregtelenítésük is megtörtént. Sürgősen keresünk nekik gazdát, nagyon anyátlanok, bánatosak! Sajnos menhelyünkre egyelőre nem tudjuk átvenni őket, már több pár hetes-hónapos kutya alom is lakója kenneljeinknek. Aki kiskutyát szeretne nézelődjön az egyesület honlapján, látogasson el hozzánk, menhelyünkön, a kórházban és ideiglenes befogadóinknál is több alom vár gazdára!

Kutyakölykök

2. Molly - Kb. 3 hónapos labrador keverék szuka, nagy termetű, erős felnőtt kutya lesz
A hétvégén talált labrador keverék kölyök testvérpárt hoztak egyesületünkhöz. Már csak Molly menhelyünk lakója, bátyja már egy gazdi oldalán élvezheti az idei utolsó havazásokat és várja a tavaszt. Reméljük már Mollynak sem kell sokáig várnia, sürgősen keresünk neki is jó helyet, felelős gazdát, hogy neki se egy kennelben kelljen felnőnie.  Igazi kis behemótok, nagyon fiatalok, de látszik a tappancsukról, hogy nagyok lesznek.  Nagyon szépek, kedvesek, családi kutyának ajánljuk!

Molly

3. Buksi - Fialat foxi keverék kan kutya
Buksi autóbalesetet szenvedett, a lába több helyen szilánkosra törött, a csípője is sérült. Az Állatkórházba került, ahol megműtötték, másképp nem maradt volna életben. A beavatkozás jól sikerült, 100%-osan felépülhet! Sajnos sem örökbefogadót, sem ideiglenes befogadót nem találtunk akkor hirtelen számára, ami a legideálisabb lett volna a lábadozáshoz. De azóta már így is sokkal jobban van és a kórházból nem rég menhelyünkre költözhetett. Kedves kutya, nagyon hálás a törődésért. Reméljük mielőbb gazdára, szerető otthonra talál, ahol teljesen felépülhet és tovább élvezheti a kutya élet hétköznapi örömeit. Ismét, ezúton is szeretnénk megköszönni a sok segítséget mindazoknak, akik támogatták Buksi műtétjét, ami megmentette az életét!

Buksi

4. Bimba-Fiatal magyar vizsla keverék közepes termetű szuka kutya
Bimba a veszprémi gyepmesteri telepen raboskodik. Szép, fiatal kutya, sajnos chip nincs benne. Ez a kép még bekerülése napján készült, nagyon meg volt ijedve, nem értette mi történik vele, a fotózás elől a háza mögé bújt. Szerencsére érdeklődő, így lassan oldódni látszik kezdeti félénksége. Azt is tudjuk róla, hogy egy családhoz szegődött, a kis gyerekekkel is barátságos volt, de ők nem tarthatták meg, így került a telepre. Türelmes közeledéssel visszaadható elvesztett bizalma, jó családi kutya válhat belőle. Sürgősen örökbe fogadóra vár!

Bimba

5. Manó-10 hónapos ivartalanított nőstény macska
Teknőctarka kedves nőstény, egy kis perzsa beütéssel. Menyhelyünkön vár gazdára.

Manó

Az állatokról további információ az alábbi elérhetőségeken kapható:
Telefonszám: 06/20/368-0744 vagy 20/288-3728
Honlap: veszpremiallatvedok.hu
Email: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!