Megvan

2023.04.26. 19:00

Befogták a hetek óta Veszprémben kóborló pulit az állatmentők

67 nap megfeszített próbálkozás után április 25-én befogták az alsóörsi Olt-Alom Állatvédő Egyesület képviselői és a velük együttműködő állatbarát segítők a pulit, amely Veszprémben kóborolt – derült ki az egyesület közösség oldaláról.

Kovács Erika

Az alsóörsi Olt-Alom Állatvédő Egyesület képviselői és a velük együttműködő állatbarát segítők fogták be a kutyát Fotó: Olt-Alom Állatvédő Egyesület

Azt írták, még soha nem volt még ilyen nehéz dolguk, mindent megpróbáltak, rengeteg időt, energiát, anyagi forrást emésztett fel az eset, kaptak sok negatív kritikát is, de ez sem szegte elszántságukat. Nekik minden élet egyformán fontos, ezért mindennap újra és újra próbálkoztak a befogással. Csak a cél lebegett a szemük előtt, hogy segíteni tudjanak az ebnek. A befogás után természetesen azonnal megkezdődött az állat orvosi ellátása, és biztonságba helyezték. Az állattal együtt kóborló másik pulit már jóval korábban sikerült befogniuk, amelyet szintén biztonságba helyeztek az állatmentők, majd a rehabilitáció után már komoly érdeklődés van a befogadására. 

 

Címkék#puli#kóbor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!