Badacsonytomaj

2014.11.01. 17:05

Tizenöt éve együtt

Badacsonylábdihegy - Fennállásának tizenötödik évfordulóját ünnepelte és új egyben vezetőséget választott a legutóbbi közgyűlésen a Rendőr Nyugállományú Klub.

Tóth B. Zsuzsa

A jubileumot a Czirók vendéglőben ünnepelték a klubtagok, akiket Wágner Antal Zsigmond elnök köszöntött. Beszámolójában szólt az idei évi tevékenységről, majd az eltelt időszakot összegezve elmondta, hogy az alapító tagok közül ketten, Kalmár Györgyné és Ángyán Kálmán ma is köztük vannak. Hangsúlyozta, hogy a klubba nem csak a rendvédelmi szervek nyugdíjasai léphetnek be, mindenkit szívesen látnak. Szólt az ünnepekről, a közös kirándulásokról, rendezvényekről. megköszönte a támogatók, Buzásné Nusi és Kocsisné Marika, valamint a Lutter házaspár segítségét. Vallotta, hogy bár öt éve vesz részt a klub életében, úgy érzi, összetartó a tagság. A leköszönő vezetőség nevében okleveleket nyújtott át a támogatóknak, a fentieken kívül Bartha Józseféknek és Szunyogh Sándornak.

Fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a rendőrségi nyugdíjas klub. A képen Nagy Zsigmondné, Székelyné Lájer Erzsébet, Wágner Antal Zsigmondné és Wágner Antal Zsigmond látható (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Az ünnepi közgyűlésen vendégként jelen volt Székelyné Lájer Erzsébet hivatalvezető és Nagy Zsigmondné személyzeti főelőadó.

A gyűlésen új vezetést is választottak, a klub elnöke továbbra is Wágner Antal Zsigmond. A tagok ezt követően együtt vacsoráztak, majd estig mulattak, táncoltak zeneszó mellett a szokásos remek hangulatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!