Badacsonytördemic

2015.03.29. 12:09

Századik születésnap - Annus néni szerint a család szeretete a titok

A 100. születésnapját ünneplő Németh Istvánné, Annus néni szerint a család szeretete nagy mértékben hozzájárult, hogy elérte ezt a szép kort.

Tóth B. Zsuzsa

A település vezetésének kicsiny küldöttsége Vollmuth Péter polgármesterrel köszöntötte fel az ünnepeltet. Mint kiderült, Annus néninek szép korát meghazudtoló módon általában jó a közérzete, sok 70-80 éves biztosan nagyon szívesen cserélne vele.

A századik születésnapon készült képen a badacsonytördemici Németh Istvánné, Annus néni körül Vollmuth Péter polgármester, Szántai Attiláné, Bognár Andrea, és Kovács Lászlóné látható (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Annak idején 22 évesen ment férjhez. Élete párja 1988-ban, 81 évesen meghalt, Annus néni még sincs egyedül. Vallja, hogy ma is boldog ember, hiszen nagy család veszi körül szerető gondoskodással. Négy leánygyermeke született, Piroska, Éva, Ibolya és Anna. Ma már nyolc unokája, valamint kilenc dédunokája, és veje úgyszintén támogatja, segíti. Az ünnepelt szerint a szép, hosszú élet titka talán az lehet, hogy ez a nagy család, a rokonság szeretete, gondoskodása átsegíti az embert minden nehézségen. Hozzájárul nagyban ahhoz, hogy ebben a szép korban is ilyen szellemi frissességgel, a korához mérten jó egészségi állapotban szerettei között lehet Annus néni.

Az ünnepségen a vendégek még sok szép és boldog évet, további jó egészséget, kívántak neki, hogy még sokáig lelhesse örömét családjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!