Balatonfűzfő

2015.03.16. 17:06

Lemondása okait sorolja Szanyi Szilvia

Lemondott képviselői posztjáról Szanyi Szilvia, aki hétfőn délután 17 órától lemondása okait taglalja a Közösségi Házban, ahol telt ház van a színházteremben.

Kovács Erika

Felvetéseivel kedden szembesítjük a városvezetést, majd részletesen beszámolunk a felek álláspontjáról. Úgy tudjuk, a találkozót jelezték  a helyi újságban és a legnagyobb közösségi oldalon is.

Szanyi Szilvia tájékoztatója után parázs hangulatban, emelt hangon a hozzászólók közül többen személyes jellegű megjegyzést tettek a városvezetésre, mások óvodai pályázatról érdeklődtek. Volt, aki azt mondta, a képviselő  jól döntött, hogy lemondott, munkáját szerintük jól végezte, mint mondták, nem véletlen a teltházas érdeklődés.  Más firtatta a város költségvetését, hiányolták a fejlesztéseket, és kifogásolták a túlméretezett városházát, a szemétszállítást. Kiemelték, nem értik, mi történt Fűzfőn, és miért nem élhető a város? - A vezetésnek bizalmat adtak, nem hatalmat. Ha nem kérik ki az emberek véleményét, ez a város meg fog halni. Ne lázadjunk, segítsük egymást! – fogalmaztak. Sokan nem értették, miért történnek illegális hulladék elhelyezések a településen! – fogalmaztak. Hiányolták, miért nem jött el a mostani találkozóra a városvezetés?

Valaki negyven év után jött vissza a városba, és elmondása szerint ez idő alatt nem történt változás. Az emberek remélik, megmarad az uszodájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!