Balatonfűzfő

2015.12.06. 11:48

Iskolai fejlesztés Balatonfűzfőn

Balatonfűzfő – Digitális táblákat és projektorokat helyeztek üzembe az Irinyi iskolában az elmúlt hetekben.

Marton Attila

Az előző tanévben beszerzett hét új projektort az őszi szünetben szerelték fel, amelyeket földrajz, biológia, matematika, rajz tantárgyak tanításához, az alsó tagozatosok fejlesztéséhez, valamint az iskola képzőművészeti képzésében használnak, mondta Polyák István, a Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. A három digitális táblát – amelyek interaktívvá teszik a tanulóknak az oktatási anyagot – európai uniós forrásból vásárolták, és a napokban kezdték el használni.

Az intézményben az elmúlt három évben egy önkormányzati pályázat révén napelemeket helyeztek üzembe, a város segítségével új informatikai eszközöket szereztek be, valamint az iskola udvarán új műfüves grund focipályát, valamint egy kétszáz méter hosszú rekortán futópályát is létesítettek. Emellett helyi és környékbeli vállalkozások, egyesületek, valamint az iskola alapítványának támogatásával projektorokat és számítógépeket is beszereztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!