Belföld

2009.11.18. 12:36

Zuschlag-per - Fidesz: rosszul indul a kormányfőjelölés az MSZP-nek

Budapest - A Fidesz szerint rosszul indul a miniszterelnök-jelölés az MSZP-nek, "legfőbb jelöltjük" ugyanis éppen szerdán "volt kénytelen vallani az egyik legbotrányosabb korrupciós ügyben", a Zuschlag-perben a bíróságon.

MTI

Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója az MTI-hez eljuttatott közleményében mindezt azzal összefüggésben írta, hogy a Zuschlag-per szerdai tárgyalási napján tanúként hallgatta meg a bíróság Mesterházy Attilát, az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának vezetőjét.
   
A szocialista politikus többek között arról beszélt, hogy a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztérium, majd az utódszervezeteinek a politikai államtitkáraként sem a pályázati tevékenységgel, sem az egyedi támogatási kérelmekkel kapcsolatban nem volt hatásköre és szerepe.
   
Répássy Róbert közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy Mesterházy Attilával kapcsolatban más tanúk "súlyosan terhelő állításokat fogalmaztak meg".
   
A fideszes frakcióigazgató szerint Mesterházy Attila méltó miniszterelnök-jelöltje lesz "a zuschlagok és hunvaldok pártjának".

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!