Belföld

2010.04.20. 13:38

Új kampányfilmben buzdít a Fidesz jelöltjeinek támogatására Orbán Viktor

Budapest - Az Országház egyik szobájában egy íróasztal és nemzeti színű zászlók előtt állva kéri új kampányfilmjében Orbán Viktor a választóktól, hogy a parlamenti választás április 25-i, második fordulójában a Fidesz jelöltjeit támogassák.

MTI

A pártelnök a Fidesz honlapján is megtekinthető, televíziókban is vetített félperces kisfilmben, amelynek mottója "Április 25. - Újra Fidesz!", azt mondja: "legyünk büszkék arra, hogy szavazatainkkal legyőztük a reménytelenséget. Magyarország felemelte a fejét, és győzött. Vigyük hát véghez, amit közösen elkezdtünk. Tegyünk pontot egy rossz korszak végére".

Arra kéri a választókat, hogy a második fordulóban támogassák a Fidesz jelöltjét, szavait pedig azzal zárja: "Magyarország számít önre".

Az MTI megkeresésére Havasi Bertalan, a párt sajtófőnöke azt közölte, hogy a felvétel egy parlamenti alelnöki dolgozószobában készült.

Az MTI egyébként több Fidesz-KDNP-s képviselőjelölttől, aki az első fordulóban még nem szerzett mandátumot, úgy tudja, a kampány hátralévő napjaiban a legfőbb dolguk, hogy minél több helyen megjelenjenek a választókerületükben, "standoljanak". Többen is úgy fogalmaztak: a legnagyobb feladatot az adja, hogy sokan nem is tudják, van második forduló az adott helyen.

A cél ezért az, hogy a saját szavazóbázisukból minél többeket "vigyenek el" szavazni április 25-én - emelték ki.

A Fidesz-KDNP-jelöltek utcai plakátjain, illetve a párt honlapjának nyitóoldalán olvasható felirat is ezt erősíti, ugyanis az első forduló "Csak a Fidesz!" szlogenje után most az "Újra Fidesz!" fordulat látható rajtuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!