Belföld

2010.11.08. 17:52

Jövőre nem emelik meg a díjat?

Veszprém - Sokan hiába vették meg az éves parkolási bérletüket, nem biztos, hogy használni tudták, mivel nem tudtak megállni ott, ahol szerettek volna.

Németh F. Bernadett

A legtöbb lakó azért vásárol éves parkolóbérletet, mert szeretne a lakása előtt, vagy annak közelében parkolni. Más bérletesek  pedig  egy adott helyhez ragaszkodnak, például mert azon a környéken dolgoznak.  Ez most sokszor meghiusult a csatornaépítés miatt. Szerkesztőségünkbe több telefon is érkezett, olvasóink azt kifogásolták, hogy megvásároltak egy szolgáltatást, amit aztán nem kaptak megmaradéktalanul.

A Veszprémi Közüzemi Zrt. azzal kárpótolta ezeket az ügyfeleket, hogy lehetővé tette számukra, hogy megálljanak abban a parkolóban, amely a legközelebb esik a bérleten szereplő helyhez, tudtuk meg a Zrt. vezérigazgatójától, Göttinger Lászlótól, aki  megjegyezte: tudomása szerint a bérletesek nem jelezték tömegével ezt a problémát.  A vezérigazgató jó hírrel is szolgált: a váalallat nem terjesztett elő az önkormányzat számára díjemelési javaslatot, ami azt jelenti, hogy úgy tervezik, a jövő évben nem emelik meg a parkolási díjakat a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!