Belföld

2016.10.11. 12:50

Döbbenet Fertőendréden - Meghalt egy nyolchónapos kislány

Előzetes letartóztatásban van a 28 éves anya, aki a gyanú szerint halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát Fertőendréden-írja a kisalfold.hu.

Előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság a 28 éves anyát, aki a gyanú szerint halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát Fertőendréden. A határozat ellen senki sem fellebbezett, így az ítélet jogerős - írja a kisalfold.hu.

A nőnek se állandó lakhelye, se bejelentett tartózkodási helye nincs, hivatalosan pedig még jövedelme sem. A pontos megfogalmazás szerint "szívességi lakáshasználóként" lakott egy férfinél, itt történt a tragikus eset is, ami miatt - egyelőre - halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. A hölggyel szemben eljárás folyik csoportos garázdaság miatt, s korábban vagyon elleni cselekmények miatt börtönben is volt.

Előzmények:
Meghalt egy nyolc hónapos kislány a hétvégén Fertőendréden. A rendőrség az anyát vette őrizetbe. A döbbenet érzékelhető a településen; bár kevesen ismerték az albérletben élő családot, a tragédia mindenkit lesújtott.

Lehajtott fejjel válaszolnak – már ha válaszolnak – a kérdezősködésre Fertőendréden a hétfői csöpögő esőben - írta kedden a Kisalföld.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!