Belföld

2016.11.08. 07:59

Bezárta a kutyáját a bőnyi rendőrgyilkos, mielőtt lőtt

Nem azonnal tüzelt a Nemzeti Nyomozó Iroda rendőreire, a támadást legalább egy húszpercnyi beszélgetés előzte meg - derült ki a hétfői bizottsági ülésen.

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának hétfői ülésén a bőnyi rendőrgyilkosságról is derültek ki részletek - írja az Index. Eszerint Gy. nem azonnal tüzelt a Nemzeti Nyomozó Iroda rendőreire, a támadást legalább egy húszpercnyi beszélgetés előzte meg. A rendőrök azért is lehettek óvatlanok, mert Gy. beengedte őket, a kutyáját is bezárta, később megzavarodott- írta a kisalföld.hu.

Az Index cikkében az áll: ugyanakkor a bizottsági ülésen kiderült, hogy a rendőrség mindenképpen hibázott, amiért nem a Terrorelhárítási Központ munkatársaival együtt vonult ki a házkutatásra, mivel tudomásuk volt arról, hogy Gy.-nél lőszer és robbanóanyag van. Ezért is ment a nyomozókkal három tűzszerész -írta a kisalföld.hu .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!