Borosta

2010.10.03. 15:00

Feldobja az úszást is a vízálló mp3-lejátszó

A futók, a kocogók már a walkmanek, a discmanek idején is zenével könnyíthették meg maguknak a végtelennek tűnő kilométerek fáradtságos megtételét.

Bobory Balázs

Az mp3-as készülékek piacra kerülése már maga volt a Kánaán a sportolók számára, hiszen a kiváló hangzás, a hatalmas memóriahely és a könnyű kezelhetőség egy-egy sportág monotonitását tette elviselhetővé.
Hosszú-hosszú éveken át az úszók, a vízi sportok kedvelői számára nem állt  rendelkezésre olyan eszköz, amely segítségével zenét hallgathattak volna mozgás közben. Néhány esztendeje ez a probléma is megoldódott, hiszen a nagy gyártók piacra dobták a vízálló mp3-as készülékeket, amelyek  ugyanolyan képességekkel bírnak, mint a hagyományosak. Viseletük egyszerű, kényelmes, használatuk semmiben nem tér el azoktól, amelyeket már  korábban megismertünk a  szárazföldön.  A vízálló mp3 általában a felszíntől tekintve egy-két méter mélységben használható, jól bírja az extrém módon hideg, vagy meleg vizet is. A legtöbb modell szaunában is működik, hiszen a páratűrő képességük nagyszerűnek mondható.
Az mp3-hoz megfelelő tartozékok is járnak, mint például a kényelmes fülhallgató, vagy USB-kábel. Aki sokat úszik, érdemes befektetnie egy ilyen készülékbe, 11 ezer forinttól már beszerezhető a vízálló  lejátszó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!