Borosta

2010.11.13. 08:05

Lángszóróval rejtőzködve

Megint nagyot akart villantani az Activision. Bár csak nemrég jelentette meg a Modern Warfare 2-őt, máris piacra dobta a Call of Duty legújabb részét, a Black Ops-ot.

Szalabán Attila

A szoftverfejlesztő céggel mindenesetre ezúttal furcsa tréfát űzött a sors. A játékot ugyanis az ellenséges vonalak mögötti akciókat végrehajtó különleges egységekre alapozták. Erre mi történt? Nem állítjuk, hogy kommandósok, mindenesetre ismeretlenek még megjelenés előtt megszerezték a Black Ops (magyarul nagyjából „Rejtett akciók”) dvd-jét, így néhány világhálón jártasabb ember már akkor befejezhette a játékot, amikor az még boltokba sem került.


Persze mindez semmit sem von le a játék értékéből, sőt. Végre elért az Activision is arra a szintre, amikor nem elég villámgyorsan lőni jobbra-balra, föl és le, hanem időnként rejtőzködésből, lopakodásból is vizsgázhatunk. No, meg természetesen kipróbálhatjuk a különleges erők rendelkezésére álló óriási arzenál szinte minden darabját, a robbanófejes számszeríjtól a lángszóróig (ennyit a rejtett küldetésekről).

Hiába, mostanában az adrenalinnövelő élményeket keresik az emberek, a moziban és számítógépen egyaránt. Úgy tűnik, jól gondolja az Activision: mindannyiunkban rejtőzik egy harcos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!