Borosta

2010.11.27. 08:20

NFS Hot Pursuit: menekülés és üldözés

A minap dopták piacra a Need for Speed legújabb epizódját, a felújított Hot Pursuit-ot, mely a száguldozó ámokfutók, illetve a rendőrök „harcára” épül. Szóval taposs a gázba és nyomd a nitrót!

Sámel József

A Criterion fejlesztői csapatának hálátlan feladat jutott, hiszen a kifulladóban lévő NFS-sorozatot kellett felturbózni. A Hot Pursuit a száguldozók és a rendfenntartók örökös harcára épül, játékosként hol az egyik, hol a másik oldalon kell kamatoztatnunk vezetői képességeinket.


Üldözöttként és üldözőként is fejpénzt kell gyűjtenünk, és ennek köszönhetően új autócsodákat illetve új eszközöket nyithatunk meg, vagy vezetői szintet ugorhatunk. A futamok alatt a veszélyes vezetésért is külön pontok járnak, sőt, a nitrót is úgy tölthetjük fel a leggyorsabban, ha igazán eszement módon vezetünk.

A játék során természetesen ezúttal is a legdrágább autók volánja mögé ülhetünk, s ez igaz a rendőrségi kocsikra is. A menekülést és az üldözést befolyásoló eszközök is gyarapodtak, szöges útzár és EMP-t, azaz elektromágneses impulzust aktiváló szerkezetet is használhatunk, hogy lassítsuk az ellenfelet.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!