Borosta

2011.03.24. 09:32

Tolatóradar sem kell - Apanapló

Vigyázni kell ezzel a gyerekkel, ha nem néz rá az ember, azonnal eltűnik! Na jó, azért ez ebben a formában túlzás, hiszen Marci még nem tud járni, sőt, igazából a mászás is csak hátrafelé, tolatás formájában megy.

Házi Péter

A fenti  állítás mindezek ellenére számtalanszor beigazolódott. Az egyik este, miután a csöppség belapátolta a  vacsorát (pontosabban apa belelapátolta a gyermek minden másodpercben máshol fellelhető szájába a pépet), úgy tűnt,  Marci elfáradt.  Így apa lerakta  a játszószőnyegre, ahol már várták őt a haverok, mint  a láthatóan fogyókúrát abszolvált mackó, a valamiért madárfüttyel megszólaló bárány, a traktorvezető tehén, no meg a valamiért nyúlfülekkel rendelkező kutya. E társaság alapján nem lehet könnyű dolga szegény Marcinak, ha el akar igazodni az állatok  világában - konstatálta apa, majd kiment a konyhába, hogy berakjon egy kenyeret a pirítóba. Fél perc sem telt el a művelettel, ám mire visszalépett a szobába, Marci hűlt helyét találta a szőnyegen. Aztán némi nem tetsző mormogást hallott a szoba sarkából. A kis csínytevő ugyanis húsz másodperc alatt betolatott a kanapé alá. Mi lesz itt, ha mászni kezd előre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!